• home
 • video
 • pas verschenen

  Gerrard debuteert bij LA Galaxy en ziet Keane knap scoren

  Steven Gerrard speelde een helft mee.

  Liverpool-legende Steven Gerrard heeft vannacht in een oefenmatch voor het eerst het LA Galaxy-shirt gedragen. "Het was een geweldig gevoel", zegt hij. Bekijk hier ook de knappe goal van Robbie Keane.

  Los Angeles Galaxy oefende vannacht tegen de Mexicaanse ploeg Club America. Steven Gerrard stapte met zijn nieuwe ploegmaten het veld op en speelde een helft mee. Het clubicoon van Liverpool kon zijn stempel nog niet helemaal drukken en had geen voet in de knappe gelijkmaker van Keane. Na de rust scoorde LA nog eens, goed voor een 2-1-zege.

  Gerrard was wel tevreden. "Het was een geweldig gevoel, maar wel een moeilijke match. Na een kwartier begonnen we beter te spelen. Voor mij persoonlijk was het goed om 45 minuten mee te kunnen doen. Ik zal beter en beter worden en meer ingespeeld raken op mijn ploegmaten."

  Keane scoort oogstrelend mooi bij debuut van Gerrard