• home
 • video
 • pas verschenen

  Nummer 1 McIlroy scheurt enkelbanden 2 weken voor British Open

  McIlroy: "Ik hoop er zo snel mogelijk weer te staan."

  Rory McIlroy heeft zijn enkelbanden gescheurd tijdens een voetbalwedstrijdje met vrienden. De deelname van de nummer één van de wereld aan de British Open op 16 juli is zo erg onzeker. Er werd erg uitgekeken naar zijn duel met Jordan Spieth, die de laatste twee majors (Masters en US Open) won en tweede staat op de wereldranking.

  McIlroy maakte het nieuws op zijn Instagramaccount bekend. "Mijn linkerenkelligament is helemaal over en het gewrichtskapsel is geraakt."

  "Mijn blessure wordt dag per dag opgevolgd en behandeld. Ik ben al bezig met de revalidatie en werk hard om zo snel als mogelijk terug te keren."

  De Noord-Ier raakte niets aan van een eventueel forfait voor de British Open, maar tien dagen lijkt kort om er te staan op de baan in St.Andrews in Schotland. McIlroy is de titelverdediger van de British Open.