• home
 • video
 • pas verschenen

  Geblesseerde Van Rossom moet toekijken hoe Valencia verliest

  Voor Van Rossom eindigt de competitie in de halve finales.

  Sam Van Rossom en Valencia zijn er niet in geslaagd om door te stoten naar de finale van de play-offs in het Spaanse basketbal. Van Rossom kwam in de vierde wedstrijd van de halve finales niet in actie tegen Real Madrid door een spierblessure en zag zijn ploegmaats verliezen met 90-84.

  Door een spierblessure, opgelopen in de vorige wedstrijd, kon Van Rossom niet in actie komen. Vanaf de bank zag hij zijn ploegmaats, onder leiding van het duo Lucic-Dubljevic, met een voorsprong de rust ingingen: 49-47.

  Na de koffie was het verhaal van Valencia ten einde. Vijf Real-spelers lieten uiteindelijk minstens tien punten optekenen, goed voor een eindscore van 84-90.

  Voor Real Madrid is het de vierde opeenvolgende finaleplaats. In die eindstrijd nemen de hoofdstedelingen het op tegen FC Barcelona of Unicaja uit Malaga. Op dit moment staat het 2-1 voor Barcelona.

  Van Rossom kan zich nu in alle rust voorbereiden op het EK later dit jaar (5-20 september). In Groep D nemen de Belgian Lions het op tegen Estland, Letland, Litouwen, Oekraïne en Tsjechië. De wedstrijden zijn in Riga, Letland.