• home
 • video
 • pas verschenen

  Beerschot-speler Nicot krijgt hartstilstand op het veld

  Beerschot-speler Tim Nicot.

  Iets meer dan een week na het overlijden van Grégory Mertens wordt het Belgische voetbal opnieuw getroffen door een hartstilstand op het voetbalveld. Beerschot-Wilrijk-speler Tim Nicot vecht voor zijn leven.

  De 23-jarige linksachter Tim Nicot zakte op een minivoetbaltoernooi in Hemiksem in elkaar. Nicot was er aan de slag met vrienden.

  Hij werd op het veld gereanimeerd en is overgebracht naar het ziekenhuis. Nicot zou in een kunstmatig coma liggen.

  "Beerschot-Wilrijk hoopt dat Tim Nicot er bovenop komt en vecht in gedachten mee. Veel sterkte aan zijn familie in deze moeilijke momenten. Zowel de club, spelers als alle supporters hopen dat hij dit duel wint en leven intens mee met Tim en zijn familie", liet Beerschot-Wilrijk later op de avond weten.