• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ook de Ronde van Californië komt te vroeg voor Marcel Kittel

  Kittel gaf vorige week op in de eerste etappe van de Ronde van Yorkshire.

  Spurtbom Marcel Kittel (Giant-Alpecin) blijft in het sukkelstraatje. Hij past nu ook voor de Ronde van Californië, die zondag van start gaat. "Ik focus op training en werk toe naar mijn volgende doelen in het seizoen."

  Marcel Kittel raakt maar niet in conditie nadat een virus hem de voorbije maanden aan de kant hield. De 26-jarige Duitser maakte vorige week zijn rentree in de Ronde van Yorkshire, maar daar gaf hij er al in de eerste etappe de brui aan.

  "Na de Ronde van Yorkshire hebben we besloten wat meer tijd in te lassen om te trainen", zegt de achtvoudige ritwinnaar in de Tour de France. "Ik ben nog niet fit genoeg om in zo'n prestigieuze race als de Ronde van Californië aan te treden. Ik focus nu op training en werk toe naar mijn volgende doelen in het seizoen."