• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Koen Daerden wordt Technisch Directeur jeugd bij Genk

  Koen Daerden als speler van Racing Genk.

  Koen Daerden keert terug naar Racing Genk. De voormalige middenvelder wordt Technisch Directeur van de jeugdopleiding in Genk.

  Koen Daerden, die als speler zijn grootste successen kende bij Racing Genk, was al aan de slag bij de club als trainer van de U15. Die functie combineerde hij met die van assistent-trainer bij de Nederlandse tweedeklasser MVV.

  Nu wordt hij in Genk voltijds Technisch Directeur van de jeugd. In die functie moet hij zorgen voor een verdere professionalisering van de Genkse jeugdopleiding. Daerden maakt in Genk ook deel uit van de Sportieve Commissie.

  "In eerste instantie zal Daerden de filosofie en huidige werkwijze van de jeugdopleiding actualiseren. Vervolgens is het zijn taak om deze filosofie uit te dragen, te bewaken en op die manier de doorstroming naar de A-kern te vergroten", laat RC Genk weten op zijn website.