• home
 • video
 • pas verschenen

  Geudens ruilt Westerlo voor Beerschot-Wilrijk

  Kevin Geudens neemt afscheid van Westerlo.

  Kevin Geudens voetbalt komend seizoen in derde klasse. De middenvelder van Westerlo heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Beerschot-Wilrijk, de kampioen in vierde klasse C.

  Kevin Geudens (35) was de voorbije drie seizoenen aan de slag bij Westerlo, waar hij einde contract was. Beerschot-Wilrijk zag zijn kans schoon en verzekerde zich voor de komende twee jaar van de diensten van de middenvelder.

  Geudens heeft veel ervaring in de lagere klassen. Voor zijn periode in eerste voetbalde hij al in derde klasse bij Meerhout en in tweede klasse bij Dessel, Geel en KV Mechelen. Bij Beerschot-Wilrijk zal Geudens onder meer Kenny Thompson (OHL) treffen, die eerder al tekende op het Kiel.