• home
 • video
 • pas verschenen

  Eden Hazard zet kribbel onder nieuw contract

  Eden Hazard met Chelsea-directeur Marina Granovskaja.

  Eden Hazard heeft zijn contract bij Chelsea verlengd. De Rode Duivel ligt nu tot medio 2020 onder contract bij de leider in de Premier League. "Hij kan hier de beste speler van de wereld worden", zegt Chelsea-coach José Mourinho.

  Chelsea-trainer José Mourinho liet enkele dagen geleden al weten dat een nieuwe overeenkomst voor Eden Hazard er zat aan te komen. "Ik zoek enkel nog een mooie pen om het contract te laten ondertekenen", zei de Portugees met een kwinkslag.

  Die pen heeft hij inmiddels gevonden, want Hazard heeft donderdagmiddag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2020 op Stamford Brigde moet houden. "Ik ben heel blij met mijn nieuwe contract", zegt Hazard, die sinds 2012 voor Chelsea speelt.

  "Ik heb me hier altijd goed gevoeld en de club heeft me altijd gesteund. De trainer heeft me ook geholpen om nog veel sterker te worden. De fans zijn ook geweldig en ik kom goed overeen met mijn ploegmaats. Het doet deugd dat mijn werk geapprecieerd wordt."

  "Ik hoop dat we dit seizoen en de komende jaren nog veel trofeeën kunnen winnen. Het is fijn om hier te blijven. Mijn gezin is ook gelukkig en ik heb hier veel vrienden. Of mijn beste jaren nog moeten komen? Dat hoop ik. Ik moet gewoon blijven trainen en met plezier blijven spelen."

  Ook coach Mourinho is tevreden. "Eden is nu al een topper. De evolutie die hij heeft doorgemaakt is geweldig. Hij is nog altijd heel jong en kan de allerbeste worden. Zijn contractverlenging toont aan dat ook hij gelooft dat hij bij Chelsea kan uitgroeien tot de beste speler van de wereld."

  Hoeveel verdient Hazard binnenkort bij Chelsea?

  Nog één vraag is niet helemaal beantwoord: hoeveel zal Eden Hazard bij Chelsea verdienen dankzij zijn nieuw contract? Volgens verschillende bronnen zal Hazard wekelijks liefst 270.000 euro krijgen, goed voor een som van 14 miljoen euro per jaar.

  Een korte reactie van Eden Hazard bij Chelsea TV