• home
 • video
 • pas verschenen

  Eurocup-duel wordt ontsierd door stevige vuistslagen

  Mejia revancheert zich op de hooligan.

  Buducnost-Banvit was gisteren niet meteen dé topaffiche in de Eurocup basketbal, maar het duel leverde wel spektakel op. Een hooligan deelde een tik uit aan een van de bezoekers, maar werd op zijn beurt getorpedeerd door de gasten. Tot twee keer toe zelfs.

  Sammy Mejia en E.J. Rowland trokken met hun Turkse club Banvit Bandirma naar Montenegro, voor een duel tegen Buducnost Podgorica.

  Kort voor het einde, met de Turkse bezoekers aan de leiding, achtte een hooligan zijn moment gekozen. Hij kwam op het veld gestormd en deelde een stevige duw uit aan Mejia, maar de "supporter" werd op zijn beurt hardhandig aangepakt door Rowland.

  De hooligan moest overigens nog een tweede dreun incasseren. Toen hij naar de uitgang werd gebracht, kwam Mejia revanche halen. Met een fikse vuistslag maakte hij duidelijk wat hij van de actie vond.

  Mejia krijgt een duw, ploegmaat Rowland gaat verhaal halen

  Mejia wil revanche en deelt een stevige slag uit

  De reactie van Rowland op Instagram