• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht moet Milosevic van zijn lijstje schrappen

  Alexander Milosevic gaat aan de slag in Turkije.

  Alexander Milosevic wordt niet de nieuwe verdediger van landskampioen Anderlecht. De Zweed verkiest een avontuur bij Besiktas boven een contract bij Anderlecht.

  Anderlecht was zeer gecharmeerd door de 22-jarige Alexander Milosevic, een verdediger van AIK Stockholm. Volgens verschillende bronnen had het paars-witte bestuur zelfs al de onderhandelingen opgestart met de Zweedse international, maar het feest gaat dus niet door.

  De Turkse club Besiktas maakte vandaag bekend dat het Milosevic heeft kunnen strikken. De Zweed tekende een contract van 3,5 jaar in Turkije, met een optie voor nog twee seizoenen. Besiktas zal de bankrekening van zijn ex-club AIK Stockholm met ongeveer één miljoen euro spijzen.