• home
 • video
 • pas verschenen

  Serena komt pas op dreef na... een kop koffie

  Serena Williams had een espresso nodig om Pennetta te vloeren.

  Op de Hopman Cup kreeg Serena Williams van haar Italiaanse opponente Flavia Pennetta een 0-6 aangesmeerd in de eerste set. De oorzaak van het probleem volgens Williams: het tijdsverschil in Australië. De oplossing voor het euvel: een krachtige espresso.

  Serena Williams, de nummer 1 van de wereld, kon na de zware 0-6-cijfers in de eerste set toch nog lachen. Bij de kleine rustpauze vroeg de Amerikaanse een espresso aan de scheidsrechter. "Ik weet niet of het toegestaan is, maar ik ben vermoeid", zei een lachende Serena.

  Williams werd op haar wenken bediend en kreeg de espresso ("graag zo zwart mogelijk") netjes geserveerd. De motor van Williams was daarna volledig opgewarmd. De nummer 1 van de wereld stoomde met 6-3 en 6-0 door naar de overwinning.

  Bekijk hieronder de opmerkelijke beelden.