• home
 • video
 • pas verschenen

  Torres via AC Milan terug naar Atletico Madrid?

  Fernando Torres trekt de deur van de Premier League definitief dicht.

  Fernando Torres neemt definitief afscheid van de Premier League. De Spaanse spits werd in het begin van het seizoen nog uitgeleend door Chelsea aan AC Milan, maar nu maakt hij definitief de overstap naar de Italiaanse eersteklasser. Het is evenwel niet zeker hoe lang hij daar zal blijven.

  De overgang van Torres doet namelijk de kans vergroten dat de Spanjaard naar Atletico Madrid terugkeert. AC Milan zou Torres namelijk als pasmunt willen inzetten om de Italiaanse aanvaller Alessio Cerci te contracteren, die momenteel bij Atletico vertoeft.

  German Burgos, de assistent-trainer van Atletico Madrid, gaf al aan dat de deal rond Torres bijna afgerond was (zie lees ook). Torres zou de troepen van coach Diego Simeone moeten versterken in de tweede seizoenshelft.

  Torres speelde drieënhalf jaar in het shirt van Chelsea, maar de aanvaller kon zijn enorme transfersom (ongeveer 60 miljoen euro) nooit rechtvaardigen. "Chelsea wil Torres bedanken voor zijn inspanningen en we wensen hem het beste in de toekomst", klinkt het op de website van Chelsea.