• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronny Huybrechts sneuvelt in tweede ronde WK darts

  Ronny Huybrechts sneuvelde vorig jaar in de eerste ronde.

  Ronny Huybrechts heeft geen ticket kunnen bemachtigen voor de achtste finales van het PDC wereldkampioenschap darts. De Schot Peter Wright, die vorig jaar nog de finale verloor, was met 4-1 te sterk voor onze landgenoot.

  Met de runner-up van vorig jaar kreeg Ronny Huybrechts geen eenvoudige tegenstander voorgeschoteld. Huybrechts kon nooit het nodige niveau uit de mouw schudden om Peter Wright te bedreigen. Hij gooide slechts een gemiddelde van 87,52 punten per drie darts.

  Wright was wel op de afspraak en liet uitworpen van 144, 121, 111 en een ten-darter optekenen. Met drie 180's en maar liefst 24 140-worpen haalde hij een gemiddelde van 95,52 punten. Huybrechts was een vogel voor de kat en verloor met 4-1 (3-1, 1-3, 3-0, 3-1 en 3-2).