• home
 • video
 • pas verschenen

  Wielerpretpark Curaçao sluit de deuren

  Zaterdag staat de laatste editie van de Amstel Curaçao Race op het programma. Voor het peloton traditioneel het ideale excuus om te genieten van zon, zee en strand. Samen met hun vriendin nemen onder anderen Niki Terpstra, Tim Wellens en Tom Dumoulin een verfrissende duik. Voor de laatste keer, want de wedstrijd stopt na deze editie wegens geldgebrek.

  De Amstel Curaçao Race zag het licht in 2002. De wielerwedstrijd groeide in geen tijd uit tot een van de favoriete bestemmingen van het peloton in het tussenseizoen. Op het vakantie-eiland genoten de toppers met volle teugen. En dat leverde steevast leuke beelden op.

  Geniet hieronder nog eens van de quiz met de broertjes Schleck, de liefde tussen Johan Vansummeren en Jasmine Vangrieken en de vele exotische kiekjes.

  Honeymoonquiz op Curaçao

  Broertjesquiz met de Schlecks

  Curaçao: het einde van een mooie traditie