• home
 • video
 • pas verschenen

  Roeiers gaan naakt... om homofobie halt toe te roepen

  Een prent voor een van de zomermaanden?

  In ons land spelen de voetballers dit weekend met regenboogveters om de strijd tegen homofobie een duwtje in de rug te geven. In Engeland brengen de roeiers van de Warwick-universiteit een naaktkalender uit. Eerst om met degelijke boten te kunnen roeien. Nu om homofobie een halt toe te roepen.

  Vorig jaar haalden de roeiers bijna 250.000 euro op met hun eerste naaktkalender. Wat materiaal betreft zitten ze nu snor.

  Met de nieuwe kalender willen de mannen vooral een punt maken tegen homofobie. Het boekje in meer dan 77 landen over de toonbank. De opbrengst gaat naar de eigen sportactiviteiten en naar die van andere jonge atleten.

  Meer info over de kalender: The Warwick Rowers