• home
 • video
 • pas verschenen

  "Belgian Red Devils and their fans kick off Euro 2016, #tousensemble"

  Het doel: het EK van 2016.

  Vrijdag 10 oktober beginnen de Rode Duivels met een thuiswedstrijd in Brussel tegen Andorra aan hun voorronde op het EK 2016 in Frankrijk. Om de fans al wat op te warmen, lanceert de KBVB vandaag op youtube een promofilmpje.

  Onder meer aanvoerder Vincent Kompany en Romelu Lukaku komen daarin aan bod en komen woorden tekort om het belang van de supportersschare in het succes te benadrukken.

  België neemt het in de EK-voorronde op tegen Andorra, Wales, Cyprus, Bosnië-Herzegovina en Israël. Aan het EK 2016 nemen voor het eerst 24 landen deel. De eerste twee van de negen groepen en de beste derde plaatsen zich rechtstreeks, de andere derdes spelen barrageduels voor de resterende vier EK-tickets.

  Het promofilmpje: