• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Poppen weer aan het dansen tijdens Fenerbahçe-Galatasaray

  Demirel en Melo belichamen de rivaliteit tussen de twee Turkse topclubs.

  Het is geen geheim dat het er warm aan toe kan gaan in het Turkse voetbal en zeker in de wedstrijden tussen stadsgenoten Fenerbahçe en Galatasaray. Afgelopen weekend was het weer van dat. Tijdens de match voor de Turkse Supercup gingen de poppen aan het dansen tijdens de strafschoppen.

  Na 120 minuten was de stand tussen landskampioen Fenerbahçe en Galatasaray nog 0-0. Penalty's moesten dus beslissen over de eerste Turkse prijs van het seizoen. Daarin liet Fenerbahçe-doelman Volkan Demirel zich van zijn meest provocatieve kant zien toen Galatasaray-speler Melo zijn penalty over het doel trapte. 

  Bekijk de beelden.

  Melo en Demirel kregen geel. Uiteindelijk trok landskampioen Fenerbahçe aan het langste eind. Het won de penalty's met 3-2.