• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Waasland-Beveren moet Oumarou vier maanden missen

  Oumarou speelt sinds vorig seizoen bij Waasland-Beveren.

  Waasland-Beveren heeft slecht nieuws gekregen over aanvaller Oumarou. De Wase club zal vier maanden geen beroep kunnen doen op de Kameroener door een knieblessure. "Een zware tegenslag", zegt sportief directeur Danny De Maesschalck.

  Oumarou liep op de vorige speeldag tegen Charleroi een scheurtje op aan de achterste kruisband van de rechterknie. De spits moet niet onder het mes, maar zijn club verwacht dat hij ongeveer vier maanden zal moeten revalideren.

  "Een zware tegenslag", zegt sportief directeur Danny De Maesschalck. “De club zal de mogelijkheden die er zijn bekijken om zijn inactiviteit op te vangen. We zullen hier binnenkort een beslissing over nemen.”