• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Buyten: "Nog geen akkoord met Anderlecht"

  Breit Daniel Van Buyten nog een vervolg aan zijn carrière bij RSCA?

  Anderlecht blijft hopen op de komst van Daniel Van Buyten. De landskampioen heeft de verdediger een voorstel voor één seizoen gedaan.

  Volgens de RTBF is de deal tussen Anderlecht en Daniel Van Buyten al rond, maar bij paars-wit blazen ze zo hoog nog niet van de toren. De club bevestigt wel dat het de verdediger een voorstel gedaan heeft.

  "We hebben Daniel een voorstel gedaan voor één seizoen, maar daar heeft hij nog geen antwoord op gegeven. We verwachten binnen 48u uitsluitsel", laat de kampioen weten.

  Persagentschap Belga belde de 36-jarige verdediger op en die bevestigde dat er nog geen akkoord is. "Ik heb nog altijd geen beslissing genomen. Ik zal een van de komende dagen de knoop wel doorhakken." Van Buyten zou nog altijd twijfelen of het nog zin heeft om een  vervolg aan zijn carrière te breien.