• home
 • video
 • pas verschenen

  Nederlander De Vrij versiert transfer naar Lazio Roma

  De Vrij was een van de steunpilaren in de Nederlandse defensie.

  Stefan de Vrij trekt naar Lazio Roma. De Nederlandse verdediger verlaat Feyenoord en tekende voor vier seizoenen bij de club uit de Italiaanse hoofdstad.

  De Vrij had nog een contract voor één jaar bij Feyenoord, maar de 22-jarige verdediger zoekt dus andere oorden op. "Lazio wou me echt graag en ik ben heel blij dat ik deze stap maak", vertelt De Vrij, die sterk presteerde op het WK. Zo scoorde hij in de groepsmatch tegen Spanje (1-5-winst voor Nederland, red.).

  "Ik hoop in Italië een nog meer complete verdediger te worden. Ik zal er spelen tegen spitsen van wereldniveau, dat is een mooie uitdaging. Maar ik ben ook trots dat ik lang voor Feyenoord gespeeld heb. Het is een grote club met een geweldige achterban."