• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanaken: "Transferbeslommeringen wegen wel op mij"

  Vanaken is voorlopig nog speler van Lokeren.

  Lokeren-vedette Hans Vanaken wordt dezer dagen meermaals gelinkt aan allerlei ploegen. "De bedragen zorgen voor druk, maar zolang ik niet weg ben, denk ik alleen aan Lokeren", liet Vanaken optekenen in de Mediahuis-kranten.

  Voorlopig speelt Vanaken nog steeds voor bekerwinnaar Lokeren. Voorzitter Roger Lambrecht plakte een prijskaartje van acht miljoen euro op zijn goudhaantje. De 21-jarige Limburger weet dat er dan ook veel van hem verwacht wordt, maar ook hij is maar een mens.

  "Of die transferbeslommeringen wegen? Een beetje wel, ja", bekent Vanaken. "De transfermarkt is nu eenmaal open tot 31 augustus, dus je moet er mee leren leven. Zelfs op de allerlaatste dag kan er nog iets veranderen."

  Toch zal Lokeren hem alleen maar laten gaan bij dat monsterbod van acht miljoen euro. "Acht miljoen is heel veel geld. Ik vond vijf miljoen al veel. Ik probeer het dan ook af te zetten eens ik op het veld sta. Ik doe gewoon mijn uiterste best om het waar te maken."