• home
 • video
 • pas verschenen

  Pechvogel Bauer krijgt steun van het peloton

  Jack Bauer liet zijn tranen de vrije loop aan de aankomst.

  Jack Bauer was ontroostbaar aan de aankomst in Nîmes. De renner van Garmin-Sharp kon zijn tranen niet bedwingen, nadat hij nipt naast de eerste Nieuw-Zeelandse ritzege in de Tour had gegrepen. Ondertussen stromen de steunbetuigingen binnen via Twitter.

  Jack Bauer en Martin Elmiger reden bijna de volledige vijftiende etappe voor het peloton uit. Pas in de laatste honderd meter voor de streep werd Bauer gegrepen door het peloton. Kristoff pakte voor zijn neus de ritzege.

  "De Tour is wreed", reageerde Bauer achteraf. "Ik dacht echt dat ik kon winnen. Maar dat is het leven." Het peloton toont op Twitter bewondering voor de inspanning van de Nieuw-Zeelander.