• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  West Brom tast diep in de buidel voor Nigeriaan Brown

  Brown scoorde in zijn carrière al 74 keer in 182 matchen.

  West Bromwich Albion heeft de transfer van Ideye Brown afgerond. De Engelse eersteklasser legde het hoogste bedrag uit de clubgeschiedenis op tafel voor de Nigeriaanse spits van Dynamo Kiev. Ideye Brown tekende een contract voor drie seizoenen.

  Het exacte bedrag werd door West Brom niet vrijgegeven, maar de club betaalde nooit eerder zo veel geld voor een speler. Coach Alan Irvine is in de wolken met de transfer. "Brown heeft veel kwaliteiten en veel potentieel."

  "Ik kijk er naar uit om met hem te mogen samenwerken. Hij is sterk, snel en heeft bovendien al veel internationale ervaring." Ideye Brown speelde met Dynamo Kiev al in de Champions League en speelt ook voor de Nigeriaanse nationale ploeg. De spits was er wel niet bij op het WK in Brazilië.