• home
 • video
 • pas verschenen

  Slechts 15 spelers op eerste training Moeskroen

  Moeskroen-Péruwelz won vorig seizoen de eindronde van tweede klasse.

  Moeskroen-Péruwelz is met slechts 15 spelers begonnen aan zijn eerste training van het seizoen. Die ging door op de trainingsvelden van Rijsel, dat een groot aandeel heeft in Moeskroen. De club wil de kern nog met 5 à 10 transfers en extra jeugdspelers uitbreiden.

  Alle 15 aanwezige spelers behoorden ook vorig seizoen tot de kern van de club uit Henegouwen, toen nog in tweede klasse. Volgens Moeskroen is het vergevorderd met enkele nieuwe namen, maar ontbreken enkel de handtekeningen nog.

  Tegelijkertijd kijkt de club ook naar Rijsel voor extra spelers. De Franse eersteklasser heeft een groot aandeel in de Waalse club. Het is van plan om een aantal spelers uit zijn B-kern aan 'RMP' uit te lenen. Daarnaast worden ook jeugspelers uit het Moeskroense jeugdcomplex 'Futurosport' aan de kern toegevoegd.

  Trainer Rachid Chibab (foto), ex-beloftecoach van Rijsel, zal nog tot midden juli op het trainingscomplex van Rijsel moeten trainen. Le Cannonnier, het stadion van Moeskroen, is onbeschikbaar door werken aan de grasmat.