• home
 • video
 • pas verschenen

  Celtic overwoog 6-jarige jongen als nieuwe trainer

  De jongen kreeg een brief en een polo van Peter Lawwell.

  Een 6-jarige superfan van Celtic wou graag trainer worden bij de voetbalclub. Hij stuurde een sollicitatiebrief en kreeg een brief terug van Celtic-topman Peter Lawwell. "Ik was blij verrast te vernemen dat jij de nieuwe Celtic-trainer zou willen worden en misschien gebeurt dat ook op een dag." De broer van de kleine trainer postte de foto op Twitter.

  Begin juni stelde Celtic Ronny Deila aan als trainer, na het vertrek van Neil Lennon. Lawwell moest de 6-jarige fan dus teleurstellen. "Beste Aiden, bedankt voor je brief. Zoals je wellicht weet hebben we Ronny Deila aangesteld als nieuwe trainer. Ronny heeft de kennis, het enthousiasme en het vertrouwen dat nodig is om de club nieuwe successen te bezorgen."

  Celtic stelde het enthousiasme van de jonge supporter wel op prijs. "Ik was blij verrast te vernemen dat jij de nieuwe Celtic-trainer zou willen worden en misschien gebeurt dat ook op een dag. In de tussentijd hoop ik dat je van de school geniet en uitkijkt naar de vakantie. Nog eens bedankt voor het schrijven en bijgesloten vind je een klein cadeautje."

  De kleine Aidan is nu de trotse eigenaar van een nieuwe Celtic-polo.