• home
 • video
 • pas verschenen

  Liefde is...een huwelijksaanzoek op de tennisbaan

  Het liefdessprookje van Krajicek begon een jaar geleden op Rosmalen.

  Op het tennistoernooi in Rosmalen ontspon zich een mooi liefdesverhaal. De Nederlandse Michaella Krajicek werd na haar gewonnen partij ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Een geëmotioneerde Krajicek zei 'ja' tegen Martin Emmrich, ook een tennisser.

  Het verhaal van de tortelduifjes begon precies een jaar geleden op het tennistoernooi van Rosmalen. Na de partij van zijn vriendin ging Emmrich nu door de knieën voor een gevuld stadion. "Will you marry me?", vroeg de tennisser met tranen in de ogen. Krajicek twijfelde niet over haar antwoord. "Ik kan het niet geloven", zei de Nederlandse achteraf.

  Later dit jaar komt het liefdesduo uit in het gemengd dubbel op Wimbledon.

  Bekijk de beelden van het romantische aanzoek hier