• home
 • video
 • pas verschenen

  Lokeren plukt jonge aanvaller weg bij OHL

  OHL ziet een talentvolle spits naar Lokeren vertrekken.

  De 19-jarige Cyriel Dessers zet zijn carrière voort bij Lokeren. De aanvaller maakte indruk bij de beloften van OH Leuven en debuteerde vorige maand in de eerste ploeg. Bij bekerwinnaar Lokeren tekende hij een contract van drie seizoenen.

  Dessers verkaste drie jaar geleden van Tongeren naar OH Leuven. Dit seizoen maakte hij indruk bij de beloften met een karrenvracht doelpunten, wat hem vorige maand zijn eerste speelminuten in de eerste klasse opleverde. Uitgerekend tegen Lokeren zat hij voor het eerst in de selectie.

  Dessers maakte zijn overgang naar Lokeren via Twitter bekend en bedankte OHL langs dezelfde weg. "Mijn focus blijft tot het einde van het seizoen op het behoud in de eerste klasse", zegt Dessers.