• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Racing Mechelen promoveert (wellicht) naar tweede klasse

  Racing Mechelen is stamnummer 24.

  In derde klasse A heeft Racing Mechelen zich vier wedstrijden voor het einde van het seizoen verzekerd van promotie naar tweede klasse. Racing won met 2-3 in Koksijde en kan niet meer ingehaald worden door een club die ook naar tweede wil.

  Na 30 wedstrijden staat Racing Mechelen eerste in derde klasse A met 64 punten. Eerste achtervolgers Oudenaarde en Londerzeel hebben geen licentie aangevraagd voor tweede klasse. Nummer vier Deinze wel, maar Deinze heeft al 13 punten minder dan de leider.

  RC Mechelen, dat in 1994 van tweede naar derde degradeerde en ook een jaar in vierde vertoefde, is wel nog niet helemaal zeker van promotie. De licentiecommissie had vragen bij het licentiedossier van de club en spreekt zich komende week uit.