• home
 • video
 • pas verschenen

  OHL naar Play-off III, Waasland-Beveren is gered

  Veselinovic doet de Freethiel ontploffen.

  OH Leuven heeft op de slotdag van de reguliere competitie Play-off III niet meer kunnen vermijden. Concurrent Waasland-Beveren speelde gelijk tegen leider Standard, terwijl OHL verloor bij Bergen. Die ploeg die het ook zal ontmoeten in de rauwe strijd van PO III.

  Waasland-Beveren had drie punten meer dan OHL, maar met het bezoek van leider Standard op een tjokvolle Freethiel en het uitstapje van Leuven naar het al veroordeelde Bergen was nog niets beslist.

  Voor OHL begon de avond voortreffelijk met een penaltygoal van Ibou, maar al snel stelde Bergen gelijk en ging het zelfs over OHL met een flipperkastgoal. Met de moed der wanhoop probeerde OHL het tij te keren, maar de gelijkmaker van Geraerts werd gevolgd door een rode kaart voor diezelfde Geraerts en de 3-2 van Matthys.

  Door die nederlaag had Waasland-Beveren gewonnen spel, maar de ploeg van Bob Peeters wilde niet te veel rekenen. Waasland-Beveren sprokkelde een puntje in een intense wedstrijd tegen Standard en stelde daarmee zelf het behoud veilig.