• home
 • video
 • pas verschenen

  Vermaelen ziet concurrent Mertesacker bijtekenen

  Vermaelen zal nog langer moeten concurreren met Mertesacker.

  Per Mertesacker en Tomas Rosicky hebben hun contract bij Arsenal verlengd. Dat is slecht nieuws voor Thomas Vermaelen, die door Mertesacker uit de ploeg wordt gehouden. Over de duur van de contracten is niets bekend.

  Arsenal bindt met Per Mertesacker en Tomas Rosicky twee basisspelers langer aan zich. Dat is slecht nieuws voor Thomas Vermaelen, want Mertesacker is een rechtstreekse concurrent van onze landgenoot. De Duitse verdediger houdt Vermaelen al een heel seizoen op de bank.

  De 29-jarige Mertesacker kwam in 2011 over van Werder Bremen. Rosicky is een 33-jarige Tsjechische middenvelder die al acht jaar voor Arsenal speelt. Coach Wenger is gelukkig. "We zijn blij dat ze hun toekomst aan Arsenal verbinden. Het zijn spelers van uitzonderlijke kwaliteit en hebben zich al bewezen op het hoogste niveau."

  Meer details over de contracten zijn niet bekend.