• home
 • video
 • pas verschenen

  Krupalija keert terug naar Spirou Charleroi

  Krupalija in actie voor Charleroi in 2006.

  Charleroi heeft zich versterkt met de Bosniër Damir Krupalija. Voor de power forward is het een terugkeer naar het oude nest want hij speelde van 2003 en 2007 al voor Charleroi. De 34-jarige Bosniër tekende een contract tot het einde van het seizoen.

  Damir Krupalija is een power forward van 2,05 meter. Tijdens zijn eerste passage bij Charleroi won hij de landstitel in 2004. Daarna was hij nog actief bij Dijon en Toulon in Frankrijk, bij Bilbao in Spanje en bij Apollon in Cyprus. Bij Bilbao speelde hij een jaar samen met onze landgenoot Axel Hervelle.

  De Bosniër zal nog zes maanden actief zijn in België. Charleroi, de leider in het klassement, hoopt zijn aanwinst zondag al te kunnen opstellen in de wedstrijd tegen Oostende.