• home
 • video
 • pas verschenen

  Excuses Pellegrini voor uithaal naar arbitrage

  Pellegrini: "Ik heb dingen gezegd die ik niet meende."

  Manuel Pellegrini, de coach van Manchester City, heeft zich geëxcuseerd voor zijn uitspraken na de wedstrijd tegen Barcelona. Hij had de partijdigheid van de scheidsrechter in twijfel getrokken nadat die een discutabele strafschop voor Barcelona had gefloten.

  Vandaag komt Pellegrini dus terug op die uitspraken. "Misschien heb ik enkele dingen gezegd die ik niet meende. Het is niet mijn stijl om kritiek te geven op de scheidsrechter, maar hij floot geen al te goede wedstrijd", zegt de Chileense trainer.

  "Een scheidsrechter mag nooit invloed hebben op het resultaat, maar dat was dinsdag wel zo. Ik moet wel toegeven dat hij geen intentie had om een bepaalde ploeg te bevoordelen."

  De scheidsrechter in kwestie is Jonas Eriksson. De Zweed had een discutabele strafschop toegekend aan Barcelona en City-verdediger Demichelis een rode kaart gegeven. Messi scoorde vanop de stip de 0-1.