• home
 • video
 • pas verschenen

  Scolari: "Veel goeie spelers bij de Rode Duivels"

  Scolari: "Ik denk dat Brazilië de finale haalt."

  Voor Luiz Felipe Scolari, de bondscoach van Brazilië, is het al deels duidelijk wie op 13 juli de WK-finale zal spelen. "Brazilië zal de finale halen", klinkt hij vol vertrouwen. Hij sprak ook nog lovende woorden over de Rode Duivels.

  Brazilië is op het komende WK één van de topfavorieten en bondscoach Scolari wil die favorietenrol niet van zich wegduwen. "We spelen thuis, hebben veel kwaliteiten en kunnen rekenen op onze fans. Ik denk dat we de finale zullen halen", klonk het bij Scolari op een FIFA-seminarie.

  Scolari werd ook nog gevraagd wie speler van het toernooi zou kunnen worden. "Messi, Cristiano Ronaldo en Neymar", klonk het weinig verrassend. "Maar uiteraard zitten er ook heel veel goeie jonge spelers bij België. En ik vergeet ook Colombia niet, daar zitten spelers tussen die kunnen verrassen."