• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mourinho: "Waar wachten ze op om Hazard te lauweren?"

  Hazard opende gisteren de score tegen Hull.

  Chelsea won gisteren nog maar eens dankzij een glansrol van Eden Hazard. "Hij zit in een heel goeie periode en is nu al drie wedstrijden op rij man van de match", zegt zijn coach José Mourinho, die zich afvraagt waarom Hazard nog geen Speler van de maand was.

  Hazard was in de laatste weken al beslissend tegen Sunderland, Swansea en Liverpool en brak gisteren de ban tegen Hull City met een mooie goal.

  "Dat is leuk voor mij, maar het belangrijkste is dat we de drie punten pakken en voorlopig op kop staan. Nu kunnen we kijken naar wat Arsenal en Manchester City doen", zei hij in een reactie aan ChelseaTV.

  Hazard blijft bescheiden in zijn woorden, zijn coach José Mourinho spaart de superlatieven niet. "Hij is nu meer dan een jongen met talent", zegt de Portugees. "Hij kent zijn verantwoordelijkheid en neemt die ook op. Hij beseft dat een teamplayer meer is dan een speler met talent."

  "Hij heeft nog altijd zijn fantastische kwaliteiten, maar geeft ons nu ook andere dingen. Hij zit in een heel goeie periode en is nu al drie wedstrijden op rij man van de match."

  "Eens kijken of de Premier League hem tot speler van de maand kroont, want hij wacht er nu toch al even op en die trofee komt maar niet. Misschien komen ze niet graag naar Cobham (het trainingscomplex van Chelsea, red)?", besluit Mourinho met een sneer.