• home
 • video
 • pas verschenen

  Januzaj is Speler van de Maand bij Man.United

  Adnan Januzaj brak in oktober helemaal door bij Man.United.

  Adnan Januzaj is door de supporters van Manchester United verkozen tot Speler van de Maand. Januzaj haalde het voor Wayne Rooney en David De Gea.

  "Ik ben echt blij om deze award te winnen, zeker omdat de supporters hun stem kunnen uitbrengen. Ze hebben me enorm gesteund en ik wil hen daarvoor bedanken", zegt de 18-jarige aanvallende middenvelder.

  "Het is goed dat je prestaties op het veld worden gewaardeerd, maar ik besef dat ik nog hard moet werken en me voort moet ontwikkelen. Ik wil me tonen als ik mag spelen en ik hoop mijn steentje bij te dragen aan een succesvol seizoen."

  Januzaj kreeg bij de verkiezing 42% van de stemmen achter zijn naam en deed zo beter dan de winnaar van september, Wayne Rooney (34%). Doelman David De Gea kreeg 24% van de stemmen achter zijn naam.

  Januzaj, een Belg met Kosovaarse roots, liet zich in oktober vooral opmerken tegen Sunderland. Bij zijn eerste wedstrijd in de basis besliste hij toen prompt de match door twee keer te scoren. Dankzij zijn goeie prestaties versierde Januzaj ook een nieuw contract.