• home
 • video
 • pas verschenen

  Zidane: "Niemand is 100 miljoen euro waard"

  Zinedine Zidane is de assistent van Carlo Ancelotti (r) bij Real.

  Real Madrid legde onlangs het astronomische bedrag van 100 miljoen euro op tafel voor Gareth Bale. Ook Zinédine Zidane, assistent-coach bij de Madrilenen, stelt zich vragen bij die som.

  "Onbegrijpelijk. Geen enkele spelers is zoveel geld waard", zegt Zidane. De Fransman was nochtans zelf ooit de duurste speler ter wereld, toen Real hem in 2001 voor 75 miljoen euro wegplukte bij Juventus.

  "Toen vond ik ook al dat ik dat bedrag niet waard was. Nu denk ik hetzelfde over Gareth Bale, maar dat is voetbal", zegt Zidane, die wel blij is met de komst van de Welshman. "Hij kan Real Madrid nog veel bijbrengen. Hij heeft enorm veel kwaliteiten, dat heeft hij de voorbije jaren uitvoerig getoond."