• home
 • video
 • pas verschenen

  Nani blijft Manchester United trouw

  "Ik ben heel blij dat de nieuwe coach vertrouwen in mij toont."

  De Portugese international Nani heeft een nieuw vijfjarig contract getekend bij Manchester United, de nieuwe club van Rode Duivel Marouane Fellaini. De 26-jarige flankspeler ligt nu tot eind 2018 onder contract op Old Trafford.

  Nani speelt al sinds 2007 bij de Engelse landskampioen, dat hem wegplukte in Portugal bij Sporting. Met Manchester United won hij al vier landstitels, twee League Cups, een Wereldbeker voor clubs en de Champions League.

  "Bij United spelen is een geweldige ervaring. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel successen zou boeken", vertelt Nani. "Dat de nieuwe coach (David Moyes, red) vertrouwen in mij toont, maakt me dan ook heel blij."

  Moyes kijkt er naar uit om met de Portugees samen te werken. "Ik ben onder de indruk van zijn manier van werken. Hij heeft enorme kwaliteiten en al veel ervaring voor zijn leeftijd."