• home
 • video
 • pas verschenen

  Mitrovic oogst lof: "Ik had altijd moeten scoren"

  "Aleksandar Mitrovic was een aanval op zichzelf."

  Aleksandar Mitrovic heeft meteen zijn visitekaartje afgegeven bij Anderlecht. De 18-jarige spits van Partizan Belgrado speelde de tweede helft in Waregem en oogstte bij vriend en vijand lof. Zelf was hij echter streng voor zichzelf.

  "Een aanval op zichzelf", gaf Olivier Deschacht zijn nieuwe ploegmaat een groot compliment. Ook Francky Dury loofde de spits van vijf miljoen. "Ik wil iedereen feliciteren die deze jongeman naar België heeft kunnen halen. Hij is een echte klasbak."

  Met Mitrovic in de ploeg ging Anderlecht veel dwingender voetballen. Hij zorgde voor twee assists, maar had pech bij de afwerking.

  "Ik wil eigenlijk liever niet spreken na deze match. Ik ben boos op mezelf. Ik moet hier gewoon altijd scoren, dus ik kan zeker niet tevreden zijn over mijn prestatie", is de Servische international zelfkritisch in Het Nieuwsblad.

  "De ontgoocheling is echt groot, hoewel ik toch twee goals heb voorbereid. Ik had gewoon meer verwacht van mijn debuut in België."