• home
 • video
 • pas verschenen

  Jørgensen: "Ik maak een nieuwe start"

  Het was nog maar de eerste match voor Jesper Jørgensen dit seizoen.

  Club-coach Garrido had de voorbije maand Jesper Jørgensen op een zijspoor geparkeerd, maar kijk: de Deen stond voor het eerst in de basis in Beveren en was de matchwinnaar. "Ik maakte een moeilijke periode door", geeft de middenvelder toe.

  Jørgensen zette na de rust Club Brugge op 0-2 en die tweede goal zou Club drie punten opleveren. Het werd uiteindelijk 1-2 bij Waasland-Beveren na een moeizame match.

  "Als je zo lang niet gespeeld hebt, ben je natuurlijk blij dat je weer in de ploeg staat. Ik genoot ervan om 90 minuten te spelen. Ik miste wel matchritme, maar was extra gemotiveerd om voor mezelf en aan de club te laten zien dat ik in de ploeg hoor."

  "Het was een moeilijke tijd voor mij. In die periode heb ik extra hard gewerkt en ik ben blij dat dit werk beloond werd. Ik wil nu gewoon weer voetballer worden. Ik blijf trouwens bij Club. Dit was een nieuwe start voor mij."

  Garrido: "Jesper is een fantastische professional"

  Juan Carlos Garrido had na de match veel lof over voor Jesper Jørgensen. "Chapeau voor hem. Hij is een echte prof", reageert Garrido op de Club-website.

  "Hij wou vertrekken en sprak met andere teams, maar sinds deze week zitten zijn gedacht voor de volle honderd procent opnieuw bij Club. Ik reken dus weer volop op hem."