• home
 • video
 • pas verschenen

  Lojeski ook volgend seizoen bij Oostende

  Lojeski speelt sinds 2009 voor Oostende.

  Matt Lojeski gaat niet naar Valencia, de club die gisteren Sam Van Rossom wist aan te trekken. De 27-jarige Amerikaanse Belg blijft Oostende trouw.

  "De belangrijkste transfer is gelukt: we houden Matt", meldt Oostende verheugd. "We zijn uiteraard erg blij dat hij bij ons blijft. Lojeski is veruit de beste speler van de competitie en wordt nog elk jaar beter. Hij is bij ons ook een leider op het veld geworden.

  Lojeski speelt sinds 2009 bij Oostende, dat hem losweekte bij Aalstar. Sindsdien werd hij twee keer verkozen tot beste speler (MVP) van de competitie. Sam Van Rossom, ex-speler van Oostende, gaat wel naar Valencia. Zijn transfer van Zaragoza werd maandag afgerond.