• home
 • video
 • pas verschenen

  Lokeren wil fans verleiden met lagere prijzen

  Lokeren wil meer fans verleiden met goedkopere abonnementen.

  Sporting Lokeren wil volgend seizoen meer toeschouwers naar Daknam lokken en haalt zijn prijs voor een abonnement drastisch, met 25 procent, naar beneden.

  "Als het nu niet lukt om 8.000 mensen te lokken, lukt het nooit", zegt voorzitter Roger Lambrecht. "De voorbije drie jaar haalden we twee keer Play-off I en wonnen we de beker. Maar toch bleven we voor 6.000 tot 6.500 mensen spelen. En dat terwijl voor de bekerfinale wel 17.000 Lokeren-fans de trip naar Brussel maakten."

  "We geven nu nooit geziene kortingen, zelfs 25 procent, aan wie zich een abonnement komt aanschaffen. Er zijn bovendien nog andere interessante formules. Voor minder dan acht euro zie je bij ons eersteklassevoetbal. Dat is zelfs minder dan een bioscoopticket."

  Lambrecht gaf ook nog mee dat Lokeren op de transfermarkt nog op zoek is naar een (tweede) keeper en een flankverdediger. Tiko, Gueye, Grbac en El Mouataz verlaten de club.