• home
 • video
 • pas verschenen

  Björn Vleminckx praat ook met Belgische clubs

  Vleminckx scoorde dit seizoen al acht keer voor Gençlerbirligi.

  Club Brugge heeft een principe-overeenkomst met Gençlerbirligi over een definitieve transfer van Björn Vleminckx. De 27-jarige aanvaller moet echter zelf nog een akkoord vinden met de Turkse club. "Er zijn ook Belgische kapers ook de kust", zegt Walter Mortelmans, de zaakwaarnemer van Vleminckx.

  Vleminckx doet het uitstekend in Turkije en ziet een definitieve overgang naar Gençlerbirligi wel zitten. De club heeft zich echter nog niet gemeld. "Er is nog helemaal niet gesproken met Gençlerbirligi", zegt Walter Mortelmans.

  "Björn wil eerst weten wie er volgend seizoen trainer zal zijn, want de toekomst van Fuat Capa (de Belgische coach van Gençlerbirligi, red.) is erg onzeker."

  "Er zijn bovendien kapers op de kust, ook Belgische clubs. Met hen heb ik wel al gesproken. Björn sluit niet uit dat hij voor een andere Belgische club gaat spelen. Maar die moet dan wel een akkoord vinden met Club Brugge."