• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo twittert: "Bedankt voor alles, boss"

  Cristiano Ronaldo bedankt zijn ex-coach.

  Sir Alex Ferguson stopt ermee. Dat de coach van Manchester United stopt is groot nieuws, ook op Twitter. Onder meer Cristiano Ronaldo en Vincent Kompany reageerden. Lees ook reacties van Beckham, Ronaldo, Lukaku, Defour, Bolt, McIlroy,....

  Kompany is de aanvoerder van stadsrivaal Manchester City. "Sir Alex Ferguson is een van de beste trainers aller tijden. We kunnen hem alleen maar hulde brengen voor wat hij bereikte de afgelopen 26 jaar."

  Cristiano Ronaldo werd grootgemaakt door Alex Ferguson bij Manchester United. De Portugees, nu bij Real Madrid, bedankt zijn ex-coach.
   

  Beckham: "Beste coach en vader"

  • David Beckham (ex-speler Man.United): "Hij was niet enkel de beste coach die ik ooit gehad heb, hij was ook elf jaar lang mijn vader. Zonder hem zou ik nooit zo'n carrière gemaakt hebben. Het is een eer om onder de grootste coach aller tijden gespeeld te hebben. Dank je wel "Boss"."
    
  • Gary Neville (ex-speler Man.United): "Ik ben zeer trots om met de grootste coach van de eeuw gewerkt te hebben. Ik ben verrast door zijn afscheid, maar ik zijn keuze alleen maar respecteren."
    
  • Rio Ferdinand (speler Man.United): "Zijn tomeloze inzet, zijn winnersmentaliteit en zijn wil om spelers beter te maken zijn uniek. Bedankt "Boss"."
    
  • Peter Schmeichel (oud-keeper Man.Utd): "Ik wist dat de dag ooit zou komen, maar eerlijk: volgens mij stopt Ferguson te vroeg. Hij had er nog een of twee jaar kunnen bij doen. Ferguson heeft me verrast."

  Twitter-bloemlezing