• home
 • video
 • pas verschenen

  Benitez: "Iedereen weet toch wie me opvolgt"

  Mourinho (r) volgt wellicht Benitez (l) op bij Chelsea (archieffoto).

  Het ziet er steeds meer naar uit dat José Mourinho volgend seizoen weer op de bank zit bij Chelsea. Interim-coach Rafael Benitez zinspeelde op een persconferentie op een terugkeer van de Portugese coach.

  Benitez werd enkele maanden geleden als tussenpaus naar Stamford Bridge gehaald. Over zijn eigen toekomst bij Chelsea blijft hij vaag, maar de Spanjaard zei wel "dat iedereen weet wie hier volgend seizoen coach zal zijn".

  Benitez verwijst hiermee naar het publieke geheim dat hij de trainersstoel warm houdt voor Mourinho. Die staat na twee jaar Inter en drie jaar Real voor een  terugkeer naar de ploeg waarmee hij twee titels haalde.