• home
 • video
 • pas verschenen

  Roeselare haalt Verhanneman terug uit Italië

  Matthijs Verhanneman (24) speelde al vier seizoenen voor Roeselare, van 2006 tot 2010.

  Matthijs Verhanneman (24) versterkt volgend seizoen opnieuw de gelederen van Roeselare. De receptie-hoekspeler tekende een contract voor twee jaar bij de kersverse kampioen.

  Verhanneman speelde van 2006 tot 2010 al vier seizoenen bij de nieuwe kampioen. Daarna trok hij naar Trentino in de Italiaanse competitie. Hij brak er niet door en werd uitgeleend aan Ravenna (1e klasse) en het voorbije seizoen aan Molfetta (2e klasse).

  "De terugkeer van Matthijs kadert in het plan van Roeselare om bij voorkeur een beroep te doen op talentvolle Belgen. We hopen dat hij onder coach Emile Rousseaux weer kan uitgroeien tot een van de sterkhouders van het team."