• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Powell geraakt niet verlost van hamstringblessure

  Asafa Powell (archieffoto) blijft op de sukkel.

  Spurter Asafa Powell heeft nog altijd last van de hamstringblessure die hij opliep tijdens de olympische 100 meter-finale in Londen. Powell nam in Australië deel aan een prestigieuze wedstrijd op gras. Hij werd tijdens de kwalificaties van de 120 meter derde in 12"32.

  Powell had tijdens de opwarming al last van zijn hamstrings en liet na de wedstrijd verstek gaan voor de finale. De 30-jarige Jamaicaan laat zich vandaag onderzoeken.

  Het was voor Powell de eerste keer dat hij in actie kwam sinds de Olympische Spelen. Daar blesseerde zich hij in de finale aan zijn hamstrings. Hij hinkte toen als achtste en laatste over de finish.