• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club Brugge en Garrido doen er een jaartje bij

  Juan Carlos Garrido (l) is nog maar drie maanden aan de slag bij Club Brugge.

  Club Brugge gaat nog een seizoen langer in zee met zijn Spaanse trainer Juan Carlos Garrido. Dat kondigen beide partijen aan in de aanloop naar de topper tegen Anderlecht. "We kiezen voor stabiliteit", laat Club weten. Ook doelman Kujovic verlengt zijn contract.

  Juan Carlos Garrido volgde half november Georges Leekens op. Hoewel hij niet voor een opmerkelijke kentering kon zorgen, zijn ze bij Club Brugge wel tevreden over de nieuwe wind die de Spanjaard laat waaien.

  "Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en het geloof in mijn manier van werken", zegt Garrido. "Ik ben blij dat ik de kans krijg om dit hier voort te zetten. Ik hou van mijn job."

  "Ik wil van deze spelerskern een team van winnaars maken. Dit signaal, het creëren van stabiliteit, is belangrijk om goede resultaten te kunnen halen."

  "Dit was een makkelijke beslissing", zegt manager Vincent Mannaert. "Iedereen binnen Club is overtuigd dat het de juiste beslissing is om door te gaan met Juan Carlos."

  "Hard werken en volharden zijn twee kenmerken die passen bij Club en Juan Carlos. Dit is een stap naar continuïteit en stabiliteit."

  "Wij, de spelers, de technische staf en het management, zijn overtuigd dat Garrido de juiste man is voor de job", zegt sportief directeur Arnar Gretarsson. "Hij heeft in het verleden getoond dat
  hij een sterk team kan bouwen. Maar dit is geen sprint, meer een marathon."

  Ook doelman Kujovic verlengt zijn contract

  In de marge van de contractverlenging van Juan Carlos Garrido maakte Club Brugge ook bekend dat doelman Vladan Kujovic met een jaar heeft bijgetekend.

  De 34-jarige Belgisch-Servische doelman werd door Club Brugge binnengehaald als de ideale invallersdoelman, maar de voorbije maanden werkte hij zich op als de nummer 1.