• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van Buggenhout is nieuwe zwemcoördinator

  Koen Van Buggenhout was al VZF-coach van de Topsportschool in Antwerpen.

  De Vlaamse Zwemfederatie (VZF) heeft vanaf 1 maart een nieuwe topsportcoördinator: Koen Van Buggenhout krijgt de job. De ex-zwemmer volgt Lode Grossen op.

  Grossen verliet de VZF om algemeen manager te worden bij de GymnastiekFederatie Vlaanderen (Gymfed). Van Buggenhout, van opleiding Licenciaat Toegepaste Economische Wetenschappen, werkt al sinds september 2008 voor de VZF als coach van de Antwerpse topsportschool.

  "We wensen Koen heel veel succes toe in zijn functie", zegt de VZF. "We hopen dat hij slaagt in de continue verbetering van de topsportstructuur en -werking, en dat in samenwerking met de atleten en coaches. Dat moet resulteren in een mooie toekomst voor onze sport."