• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Raman: "Kon bij Inter 20 keer meer verdienen"

  Benito Raman maakt Beerschot gelukkig.

  Benito Raman kopte Beerschot zaterdag naar een onverhoopt en gouden punt tegen OH Leuven. "De ontlading is enorm, maar ik voel me nu zeker niet de man ofzo", zegt de Gentse huurling in Gazet van Antwerpen en Het Nieuwsblad.

  Het was het eerste doelpunt voor de 18-jarige Raman in de eerste klasse. "Ook maandag heb ik op Facebook nog veel felicitaties gekregen van Beerschot-supporters", zegt Raman.

  "Het was pas mijn eerste goal, maar ik weet zeker dat er nog doelpunten zullen volgen.

  Raman krijgt de kans om zich bij Beerschot in de kijker te spelen, aangezien hij in het Ottenstadion op niet al te veel minuten kon rekenen.

  "Toen AA Gent me zei dat het me elders meer wilde laten spelen, ben ik zelf een club gaan zoeken. Toen Beerschot zich aandiende, was het snel beslist."

  "Normaal keer ik na het seizoen naar Gent terug, maar als ik er niet in het plaatje pas, kan het zijn dat ik bij Beerschot blijf." 

  Raman is al enkele jaren "hot" bij de kenners van het jeugdvoetbal. "Op mijn 15e kon ik bij Aston Villa tekenen, maar ik bleef uiteindelijk, omdat ik in Gent meer kansen zou krijgen."

  "Ook Rijsel, Hoffenheim en Inter wilden me. In Milaan kon ik 20 keer meer verdienen, maar dat Gent mails van Inter gekregen had, ben ik pas later via-via te weten gekomen. Gent wilde kennelijk niet dat ik zelfs maar met Inter zou praten."

  Mununga kan Beerschot een maand niet dienen

  Beerschot kan in zijn gevecht tegen de degradatie niet rekenen op Joachim Mununga. De flankspeler heeft op OHL zijn enkel verstuikt, zo is gebleken uit onderzoek. Mununga heeft pijn aan zijn ligamenten en zal drie tot vier weken niet inzetbaar zijn.