PSG verliest, Lyon haalt hard uit

zo 17 februari 2013 23:45
Zlatan Ibrahimovic druipt teleurgesteld af na het verlies bij Sochaux.
De Franse titelstrijd is weer spannend. PSG werd verrast bij Sochaux en ziet Lyon, dat bij Bordeaux met zware 0-4-cijfers uithaalde, naderen tot op drie punten.

Lyon had iets recht te zetten na drie nederlagen over alle competities heen. Clement Grenier had na een kwartier al voor 0-1 gezorgd, maar het was pas halfweg de tweede helft dat Bordeaux helemaal zoek gespeeld werd. Lyon scoorde drie keer in een tijdspanne van tien minuten.

Sochaux stuntte tegen PSG. Het speelde de koploper bij vlagen weg en verdiende de 3-2-overwinning. PSG, nog zonder Beckham, verloor voor het eerst sinds 1 december.

"Sochaux verdiende de zege. Zij hadden veel kansen en wij speelden niet goed. Iedereen schoot tekort vandaag", zegt PSG-middenvelder Blaise Matuidi.